Tre uger Reykjavik-København-Bruxelles

Aarhus Kurset, Kursus, Viden

På “Aarhus 2016: Pres på Norden” får du bedre styr på din rolle på sociale medier – og samtidig befinder du dig på et tre ugers intensivt kursus med ruten Reykjavik-København-Bruxelles- med næsen i et nordisk-internationalt spor.

Du får eksklusiv adgang til politikere, meningsdannere, eksperter og kolleger, imens du arbejder på sociale medier med nyheder og indsigt, som erhverves under kurset.

Kursusbeskrivelse og tilmelding:
Aarhus 2016 – Pres på Norden

Mere om kurset og tidligere deltageres oplevelse:  
Aarhus 2016 (pdf)

Tilmelding til Aarhus 2016 – Pres på Norden:
Tilmeld/Anmäl

Det er recepten på indsigt i nordiske forhold – og Nordens mest sejlivede journalistkursus. Et ambitiøst og hektisk forløb på tre uger.

Kursusdeltagere foran NATOs hovedsæde i Bruxelles (årgang 2011)

Kursusdeltagere foran NATOs hovedsæde i Bruxelles (årgang 2011)

Hvis det går kursusdeltagerne som det plejer, knytter de varige venskaber, får tilført en faglighed fra de øvrige kursusdeltagere og de gæster og oplægsholdere deltagerne møder undervejs – erfaringer som stort set er umulig at få på anden vis.

Igen i år har NJC lagt sig i selen for at skabe et unik program, der byder på velkendte mastodonter som fx Berlaymont-bygningen, men der er også plads til overraskelser.

I 2015 kom deltagerne til pressemøde med Storbritanniens premierminister David Cameron sammen med de nordiske statsministre. Det var de ret tilfredse med.

Tweet fra deltagere på Aarhus 2015

    Tweet fra deltagere på Aarhus 2015


Kursusbeskrivelse og tilmelding:
Aarhus 2016 – Pres på Norden