Nordiske bogfolk møder forfattere i Göteborg

Jessica Gedin och Suzanne Brögger, Bokmässan 2012
Jessica Gedin och Suzanne Brögger, Bokmässan 2012

NJC kombinerer seminar med kursus og skaber konkrete muligheder for kontakter, kilder m.v. Det sker den 24.-27. september 2015.

Tilmelding lukket - kurset er fyldt

Tilmelding lukket – kurset er fyldt

Når du besøger bogmessen som led i et journalistseminar hos NJC, får du særlig adgang til forfattere, eksklusive interviews og mulighed for særlige præsentationer. Det er en Nordens største kulturbegivenhed, og der er endnu få ledige pladser på seminaret.

På Bokmässan i Gøteborg møder du de helt store nordiske navne – fx Mankell Guillou Tikkanen Gudmundsson. Her bliver den verdensberømte svenske krimiforfatter Henning Mankell sat i samme rum som Sveriges mest kendte Podcast-fænomen, kulturjournalisten og forfatteren Kristoffer Triumf – Hvad det fører til, må du til Göteborg for at finde ud af.

Det er bare eet af de spændende punkter på Bokmässan i Gøteborg, der byder på ca. 3000 programpunkter, over 2.000 forfattere og omkring 800 udstillere fra hele verden. Du møder 1350 journalister og fotografer, så Bokmässan i Gøteborg er nærmest et  must for nordisk presse.

Kursusleder er Anders Lange, der selv er tidligere kulturskribent på Jyllandsposten, mangeårrig underviser hos NJC og nu også underviser på Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Han er glæder sig til bogmessen af flere årsager.

Det er altid en fantastisk oplevelse at møde journalister og kommunikationsfolk, der interesserer sig for det samme, som jeg selv gør. Når vi rejser sammen, giver det adgang til arrangement og oplevelser, som er svære at få som enkeltperson

Selvet seminaret er planlagt i detaljer, men det er åbent, sådan at deltagerne får mulighed for individuelle interview og mulighed for at afsøge egne interesseområder.

Det giver mest, når gruppen gør ting sammen. Alligevel oplever vi ofte, at det giver god synergi, hvis en af deltagerne får mulighed for at interview topnavne eller opnår anden form for eksklusivitet.

Anders Lange deltager alle dage. Han har stor erfaring som kursusleder og han garanterer at alle taler en eller anden form for nordisk sam-sprog, når seminaret er slut. Det er som øret skal indstilles til det nordiske sprog, og når deltagerne først har knækket koden, er sproget ingen hindring

Tilmelding lukket - kurset er fyldt

Tilmelding lukket – kurset er fyldt

Kursusbeskrivelse:
NJC Seminar Bokmässen Gøteborg

Hjemmesiden: Bokmässen Göteborg

 

Bokmässan_semprog200 (1)