Få indsigt i nordiske forhold, få styr på Norden og EU og få styr på sociale medier.

Rejseruten Danmark-Belgien-Island er recepten på indsigt i nordiske forhold og bedre styr på sociale medier som journalistiske redskaber – Nordens mest sejlivede journalistkursus

Kurset er afholdt – interesseret i Aarhus 2016?

Se kurset her: Aarhus 2016: Pres på Norden 

Tre ugers tour de force med fokus på Nordens forhold til Europa – og de digitale mediers fordele, når dette forhold skal afdækkes – Sæt kryds i kalenderen 12.-31. oktober 2015 .

Moderne nordiske journalister forventes at gennemskue komplicerede tværnationale problemstillinger og mestre de mest brugte sociale medier professionelt. Begge dele skærpes på dette ambitiøse og hektiske forløb på tre uger.

En journalist fra NRK Norge skrev efter kurset i 2014:

En fabelaktig plass å knytte nettverk med nordiske kolleger og lære journalistiske metoder for å overvåke Eu og Norden hjemmefra, via SoMe og nye kilder. Samt at det er en flott måte å lære om EUs og Nordens institusjoner og funksjoner på

Hun var ikke ene om den mening – kursets 14 deltagere fra hele Norden gav i gennemsnit kurset 4,4 på en skala, hvor 5 var bedst.

På “Aarhus 2015: Fra Europa til Island” får du bedre styr på din rolle på og med de sociale medier – og samtidig befinder du dig på et tre ugers intensivt kurs med ruten Aarhus-Bruxelles-Reykjavik med næsen i et nordisk-internationalt spor.

Du får eksklusiv adgang til politikere, meningsdannere, eksperter og kolleger, imens du arbejder på sociale medier med nyheder og indsigt, som erhverves under kurset.

Kursusbeskrivelse og tilmelding: Norden i det digitale Europa – 2015

Mere information: Norden i det digitale Europa (Aarhus 2015)