NJC støtter deltagere til GIJC

Global Investigative Journalism Conference 2015

Få NJC-støtte til at blive undersøgende journalist

Hvis du er journalist i Grønland, Færøerne eller Island betaler NJC din deltagelse i Global Investigative Journalism Conference 2015 i Lillehammer, Norge. Konferencen er fra 8.-11 oktober 2015 

Af Ole Rode Jensen

Deltag i årets Global Investigative Journalism Conference i Lillehammer, Norge.

NJC støtter med NOK 8110, som dækker konference, hotel og forplejning. Støtten er målrettet journalister fra Grønland, Island og Færøerne, som vil være en del af det voksende netværk af stærke, undersøgende journalister.

Konferencen GIJC-2015 er den globale konference for undersøgende journalistik, som i år finder den sted i Lillehammer 8. – 11. oktober. Konferencen har på forhånd booket 1600 sengepladser i byen og hele hotel Radisson Blu, som skal lægge lokaler til keynotes og workshops, hvor verdens bedste graverjournalister vil dele deres metoder og viden.

Læs alt om konferencen her

Vi har brug for undersøgende journalistik. Vi har brug for journalister, der kan deres grave-arbejde og kan finde de historier frem, der ellers ikke bliver fortalt.

Som chefradaktør Poul Krarup fra grønlandske SermitsiaqAG udtrykker det:

Undersøgende journalistik vil i fremtiden udgøre vor eksistensberettigelse som privat, uafhængigt mediehus.
Daglige nyheder er jo i høj grad baseret på informationsjournalister hos diverse myndigheder og virksomheder.
Der, hvor vi i fremtiden skal vise vor styrke, er i den undersøgende journalistik. Den journalistik, som ellers ikke vil blive lavet.

Tydeligere kan det ikke siges.

Tilmelding lukket - kurset er fyldt

Tilmelding lukket – kurset er fyldt