Økonomisk støtte til kursister

Digital Innovation
De nordiske flag foran Christiansborg i København. Foto: Søren Svendsen, Ministerråd, norden.org

Der er mulighed for fripladser, stipendier og økonomisk støtte til ansøgere.

Vi har modtaget positiv respons fra hele Norden omkring vores kursus ’Digital innovation i nordiske medier’.

Vi kan med stor glæde fortælle, at der er mulighed for at søge om en friplads, hvis man kommer fra Island, Færøerne eller Grønland. På den måde får man hele kursusgebyret betalt og dermed tre ugers intensivt kursus inklusiv hotel, forplejning og rejse til/fra New York og webinarer i perioderne mellem kursusugerne.

Send din ansøgning til projektleder hos NJC, Mikkel Odgaard på mo@dmjx.dk. Beskriv det projekt, du gerne vil arbejde på, lidt om din journalistiske baggrund samt navn og adresse.

Der er også stipendier for svenske ansøgere. Svenska Journalistförbundet (SJF) synes så godt om kurset, at de betaler stipendier for svenske deltagere. Her er der desuden mulighed for at få støtte til transportudgifterne.

Læs mere om mulighederne for stipendier hos SJF.

Send din ansøgning til projektleder hos NJC, Mikkel Odgaard på mo@dmjx.dk. Beskriv det projekt, du gerne vil arbejde på, lidt om din journalistiske baggrund samt navn og adresse. Ved optag på kurset kan du efterfølgende søge stipendie hos SJF.

Danske ansøgere kan søge individuel støtte ved Pressens Uddannelsesfond, hvis man er ansat på en arbejdsplads, der betaler til ordningen. Der gives en støtte på 15.000 kroner.

Læs mere om kurset her.